Illés Mária Professzor Asszony születésnapjára rendezett tudományos ülésszak

IMG_20170202_120925

A Miskolci Egyetemen bensőséges ünnepség keretében köszöntötték Illés Mária professzor asszonyt, a Gazdálkodástani Intézet professzorát 70. születésnapján. A tiszteletére rendezett tudományos ülésszakon két előadás hangzott el.

IMG_20170202_120956

 

Prof.dr. Mészáros Tamás, a Corvinus Egyetem volt rektora a stratégiai tervezés jövőjéről, Prof. dr. Besenyei Lajos, a Miskolci Egyetem rektor emeritusa pedig az információs forradalom kihívásairól tartott előadást.

A Kar Dékánja, Veresné prof. dr. Somosi Mariann valamint az intézet igazgatója, Kádárné dr. Horváth Ágnes méltatták Illés Mária professzor asszony tudományos és oktató munkásságát, kiemelték a vezetői gazdaságtan kutatása és oktatási terén elért kiemelkedő eredményeit, szakmai publikációit.

Az MPNSZ elnöke, prof. dr. Besenyei Lajos Illés Mária professzor asszonynak az MPV-ben és az MPNSZ-ben kifejtett tevékenységéről beszélt, hangsúlyozta a lelkiismeretes, következetes és kitartó munkát, amely nagyban hozzájárult a Szövetség sikereihez. Az MPNSZ Elnökségi tagjaként Illés Máriára mindig lehet számítani, 3 évvel ezelőtt felvállalta, szervezte és vezette  a közgazdászképzés országos szintű értékelését elvégző bizottság munkáját.